Meniu principal
    MESE
    SCAUNE
    BANCI
    LEAGANE
    SUPORTURI FLORI
    FOISOARE
    BALUSTRAZI
    BARURI
    MOBILIER DE INTERIOR
    DECORATIUNI
    DIVERSE
    CORPURI DE ILUMINAT
    AMENAJARE PENSIUNE
    AMENAJARE CRAMA
    AMENAJARE SURA
    AMENAJARE DUMBRAVA
Lemn rustic, mai aproape de natura
  BANCI DIN LEMN MASIV
 

Modelele de banci pentru gradina sunt extrem de variate, fiind realizate pentru 2 pana la 4 persoane, ele sunt destinate spatiilor verzi exterioare sau aleilor pietruite, dar sunt extrem de pitoresti si in crame sau restaurante creand un ambient de liniste si protectie.

Bancile sunt piese de mobilier destinate socializarii in spatii libere de orice prejudecati. Tablia sezutului realizata din stejar sau salcam de 45mm grosime, cu marginile urmarind conturul natural al lemnului cu tesitura neregulata la partea superioara a blatului. Picioarele sunt realizate din structura de stejar de 45mm montata vertical, capetele fiind prinse cu contrafise orizontale prin care sunt legate de sezutul bancii. Spatarul are o inclinatie de 15 grade fata de verticala si este realizat din scanduri de lemn curbat prinse de doua barne verticale care vin din structura picioarelor bancii. Forma superiora a spatarului poate fi realizata la alegere si se pot insera si elemente de barna sau radacini cu rol estetic.

Intreaga piesa de mobilier emana soliditate, forta si rezistenta fiind un obiect utilitar si decorativ ideal pentru gradinile de vara cu ambient rustic sau pentru cele realizate in stil mediteranean.

Apropierea de natura adusa de formele lemnului si decorarea in maniera traditionala a intregului univers in care se serveste masa, genereaza un ehilibru de un fin rafinament rustic. Integrarea ei da un plus de valoare artistica pentru restaurante, terase, crame si pensiuni turistice amenajate in stil traditional sau rustic.

Ansamblul poate fi patinat sau nuantat la cerere.

Set masa cu doua banci rustica de gradina din lemn masiv Set masa cu doua banci rustica pentru restaurant din lemn masiv Banca rustica pentru gradina sau terase
Set masa cu doua banci rustica pentru restaurant din lemn masiv Set masa si banci de gradina cu spatar dantelat cu crengi, cu cotiere Banca din lemn masiv
Banca din lemn masiv Banca din lemn masiv Banca din lemn masiv cu spatar ornat cu crengi
Banca din lemn masiv Banca din lemn masiv Banca din lemn masiv amplasata pe butuci
 
Masa din lemn rustic

 

 

Copyright © 2009 Lemn Rustic. Toate drepturile rezervate.
| Design by Sophimage |
Acasa Produse