Meniu principal
    MESE
    SCAUNE
    BANCI
    LEAGANE
    SUPORTURI FLORI
    FOISOARE
    BALUSTRAZI
    BARURI
    MOBILIER DE INTERIOR
    DECORATIUNI
    DIVERSE
    CORPURI DE ILUMINAT
    AMENAJARE PENSIUNE
    AMENAJARE CRAMA
    AMENAJARE SURA
    AMENAJARE DUMBRAVA
Lemn rustic, mai aproape de natura
  CORPURI DE ILUMINAT
 

Corpurile de iluminat reprezinta o piesa centrala in amenajarea unui spatiu interior sau a unui foisor. Suportii se pot realiza la cerere in functie de necesitatiile specifice spatiului in care urmeaza a fi amplasat corpul deoarece amenajarea locatiei lui a necesitat, in unele cazuri, extinderea si pe designul plafonului.

Pentru noi, corpul de iluminat au reprezentat o provocare tehnica, rezultatele ei putand fi vazute in imaginile din aceasta categorie. Ele sunt realizate din butuci, crengi de copaci si scanduri imbinate cu piese metalice si sfoara pentru a masca cablurile electrice. Ele sunt ideale pentru utilizarea in baruri, restaurante, crame sau terase amenajate in stil traditional, dar pot fi utilizate atat in foisoare cat si in spatii interioare din case particulare.

Prin corpurile de iluminat din lemn pe care le creem incercam sa dam o line rafinata obiectelor de uz gospodaresc, prin apropierea de natura adusa de formele lemnului si decorarea in maniera traditionala a spatiului interior. Integrarea lor in ansamblul decorativ al restaurantelor, teraselor, cramelor si pensiunilor turistice adauga un plus de valoare artistica intregului spatiu amenajat in stil rustic.

Corp de iluminat Corp de iluminat Corp de iluminat
Corp de iluminat Corp de iluminat Corp de iluminat
Corp de iluminat Corp de iluminat Corp de iluminat
 
Masa din lemn rustic

 

 

Copyright © 2009 Lemn Rustic. Toate drepturile rezervate.
| Design by Sophimage |
Acasa Produse