Meniu principal
    MESE
    SCAUNE
    BANCI
    LEAGANE
    SUPORTURI FLORI
    FOISOARE
    BALUSTRAZI
    BARURI
    MOBILIER DE INTERIOR
    DECORATIUNI
    DIVERSE
    CORPURI DE ILUMINAT
    AMENAJARE PENSIUNE
    AMENAJARE CRAMA
    AMENAJARE SURA
    AMENAJARE DUMBRAVA
Lemn rustic, mai aproape de natura
  LEAGANE DIN LEMN MASIV
 

Petrecerea timpului liber sau primirea unui musafir pe un leagan nu se uita repede. Leaganele sunt piese de mobilier de exterior indispensabile unei gradini de vara, spatiu de relaxare si meditatie, sau a unei cabane la tara. Ansamblu destinat petrecerii timpului in perioadele insorite compus dintr-o structura de barne de stejar cu acoperis ornamental din scandura.

Intreaga piesa de mobilier emana liniste, forta si rezistenta fiind un obiect utilitar si decorativ ideal pentru gradinile de vara cu ambient rustic. Se incardrea perfect in decoruri cu plante naturale si pavaje din piatra, lacuri si fantani arteziene sau casade amenajate. O alee din lespezi de piatra de munte, un podet peste un mic lac in care se invarte linistita o roata de moara si un foisor ferit din apropiere te imbie la o cina tihnita.

Apropierea de natura adusa de formele lemnului si decorarea in maniera traditionala a intregului univers in care se serveste masa, genereaza un ehilibru de un fin rafinament rustic. Integrarea ei da un plus de valoare artistica pentru restaurante, terase, crame si pensiuni turistice amenajate in stil traditional sau rustic.

 

 

Leagan din lemn masiv Leagan din lemn masiv Leagan din lemn masiv
Leagan din lemn masiv Leagan din lemn masiv Leagan din lemn masiv
Leagan din lemn masiv Leagan din lemn masiv Leagan din lemn masiv
Leagan din lemn masiv Leagan din lemn masiv  
 
Masa din lemn rustic

 

 

Copyright © 2009 Lemn Rustic. Toate drepturile rezervate.
| Design by Sophimage |
Acasa Produse